Daily Archives: 9. June 2019

Gjashtëmbëdhjetëvjeçarja shqiptare mahnitë francezët, shpërblehet me çmim të rëndësishëm

Gjashtëmbëdhjetëvjeçarja shqiptare mahnitë francezët, shpërblehet me çmim të rëndësishëm

23:23:55                2019-06-09     Klubi Soroptimist (është një klub ndërkombëtar i shërbimit për gratë në pozita të përgjegjshme në jetën profesionale) i ka dhënë një çmim një vajze 16-vjeçare shqiptare që ka shkëlqyer në gjuhën frenge. Karriera e saj e përforcon admirim. Pra ca ditësh, Dajana Mastaj është shpërblyer.

Politikani zviceran i kërkon falje mësueses që i liroi nxënësit për Bajram

19:50:56                2019-06-09     Politikani zviceran i SVP-së, Andreas Glarner javën e kaluar kishte bërë jehonë nëpër titujt e gazetave pasi e kishte publikuar emrin e mësueses, numrin e telefonit dhe adresën e e-mailit në Facebook. Arsyeja ishte se, mësuesja paraprakisht iu kishte dërguar një letër prindërve të nxënësve

Vlera e mësuesit në Zvicër shumë më e madhe se sa e një politikani

13:18:32                 2019-06-09     Këshilltari nacional zviceran Andreas Glarner, e ka shqetësuar botën e fëmijëve të klasës së parë në Zvicër, me nxitjen e tij kundër mësueses zvicerane. Nxënësve është duke u munguar mësuesja e tyre. Elena e vogël dëshiron që gjithçka të jetë si më parë, para

Qiradhënësit në Zvicër i diskriminojnë kosovarët dhe turqit

12:10:11                     2019-06-09   Emri i tyre, të huajve ua vështirëson mundësinë për të gjetur një banesë në Zvicër. Këtë e dëshmon një studim nga Qeveria Federale zvicerane. Hulumtimi i kryer nga Zyra federale e banimit (BWO) arrin në përfundim se probabiliteti i këqyrjes së një banese

Top