Daily Archives: 7. June 2019

Padrejtësia gati dhjetëvjeçare sigurt drejt përfundimit

Padrejtësia gati dhjetëvjeçare sigurt drejt përfundimit

16:00:48               2019-06-07   Ruzhdi Ibrahimi, 5 qershor 2019, në pallatin federal, duke ndjekur debatin dhe votimin e Marrëveshjes nga parlamenti nacional i Zvicrës   Me votimin PRO Marrëveshjes Ndërshtetërore të Sigurisë Shoqërore Zvicër Kosovë në parlamentin e Zvicrës më 5. Qershor 2019 sigurohet ratifikimi e me të edhe maratona

Zënkë familjare në Gjermani, dy të vdekur, një i plagosur

Foto: Sven Moschitz   15:28:17              2019-06-07     Një person kishte dëgjuar britmat dhe e ka alamuar policinë gjermane, e cila hasi në një pamje të tmerrshme: Në një shtëpi, hetuesit gjejnë dy persona të vdekur dhe një të armatosur. Në ndërkohë, supozohet edhe për një pengmarrje. Në një shtëpi

Aksident i rëndë i autobusit, humbin jetën së paku 17 persona

11:11:42                   2019-06-07   Në një aksident trafiku serioz në Dubai, të paktën kanë vdekur 17 persona. Një autobus e ka goditur një shenjë trafiku. Mbrëmjen e së enjtes, në Dubai ka ndodhur një aksident tragjik. Sipas agjencisë së lajmeve AP, një autobus nga Omani e ka goditur

Top