Daily Archives: 19. May 2019

A e keni ditur historinë e ekipit kilian të futbollit CD Palestino ?!

A e keni ditur historinë e ekipit kilian të futbollit CD Palestino ?!

18:26:30                2019-05-19     Klubi Deportivo Palestino është një klub kilian i futbollit nga kryeqyteti Santiago. Klubi, i cili deri më sot ka qenë kampion i dyfishtë i futbollit kilian, aktualisht luan në Primera División dhe ndeshjet e tij i luan në Estadio Municipal de La Cisterna, i cili

Lot gëzimi tek të majtët: Nuk ka reduktim të asistencës sociale

17:01:35                2019-05-19   Në Kantonin e Bernës, asistenca sociale nuk do të reduktohet. Të dielën, votuesit hodhën poshtë një ndryshim në ligj me 52.6 për qind. Rishqyrtimi do të kishte bërë të mundur uljen e kërkesave bazë sipas udhëzimeve të SKOS (Konferenca zvicerane për asistencë sociale). Në këtë mënyrë,

“Polici” nga Maqedonia e Veriut ia plaçkit zviceranes mbi 150 mijë franga

15:53:17               2019-05-19     Një zvicerane 55-vjeçare, një polici të rremë nga Maqedonia e Veriut, ia ka dorëzuar të hollat dhe stolitë me një vlerë prej mbi 150,000 frangash zvicerane, të martën në Kreuzlingen. Policia tashmë ka arrestuar një të dyshuar. Por, paratë dhe stolitë janë zhdukur, shkruajnë mediat

Top