Daily Archives: 18. May 2019

Përderisa Aida e vogël nga Kosova po jepte frymën e fundit, kurreshtarët bënin foto dhe video

Përderisa Aida e vogël nga Kosova po jepte frymën e fundit, kurreshtarët bënin foto dhe video

21:01:54                2019-05-18     Policia gjermane dhe zjarrfikësit po ankohen sërish për kurreshtarët e aksidenteve nëpër rrugë. Mesazhet e tyre shpesh tingëllojnë të pafuqishme – derisa të dëgjohet historia e zonjës Kinolli dhe vajzës së saj Aida. Shukrije Kinolli (me bashkëshortin) po kalonte një urë në Hagen të Gjermanisë,

Gjykata Federale zvicerane i jep të drejtë shqiptarit nga Maqedonia e Veriut

15:37:48              2019-05-18     Një shtetas verimaqedonas e ka kundërshtuar tërheqjen e lejeqëndrimit të tij në Zvicër. Për shkak se ai ishte zhvendosur për të banuar, nga Bazeli në Komunën franceze St Louis, lejeqëndrimi iu revokua. Një veprim i ganuar, është e mendimit Gjykata Federale pas një vendimi të publikuar

Policia gjermane arreston pesëmbëdhjetë shqiptarë

11:36:02              2019-05-18     Policia federale gjermane dhe forca të tjera të sigurisë, të enjten kanë vepruar së bashku kundër emigracionit të paligjshëm në Leipzig. Gjatë një bastisjeje, janë gjetur 14 persona me qëndrim të paligjshëm në Gjermani, thuhet në një komunikatë të Policisë Federale në Pirna, njofton Shtegu.com. Nëntë

Top