Daily Archives: 17. May 2019

Këta janë policët serbë që dhunuan gruan shtatëzanë në prani të burrit në Kosovë

Këta janë policët serbë që dhunuan gruan shtatëzanë në prani të burrit në Kosovë

17:24:36              2019-05-17     Kosova këto ditë është në proces të themelimit të Tribunalit për gjonocidin serb në Kosovë gjatë luftës të viteve 1998-1999. Në vazhdën e kësaj iniciative, dje Kuvendi i Republikës e ka nxjerrë edhe një Rezolutë e cila dënon gjenocidin serb. Kjo Rezolutë është kundërshtuar ashpër në

Pyetja që i nevrikos më së shumti shqiptarët e Luginës në Zvicër

17:07:56               2019-05-17     Për të sqaruar konfuzionin e vazhdueshëm në lidhje me çështjen e prejardhjes të shqiptaro-zviceranëve, më poshtë do të gjeni një spjegim të thjeshtë. Në të vërtetë, pyetja nuk parashtrohet, sepse një shqiptar e njeh një tjetër shqiptar që nga larg. Por, jo se ai ka

Një zviceran mbahet peng në Arabinë Saudite, Zvicra e pafuqishme

Anne Seydoux     12:02:54              2019-05-17     Për rreth dy vite e gjysmë, një afarist zviceran është duke u mbajtur i penguar në Arabinë Saudite. Ministria e Jashtme zvicerane (EDA) ka intervenuar disa herë. Shtetasit zviceran, EDA i ka dhënë mbrojtje konsullore pa ndërprerje, pasi në shtator të vitit

Përplasje e fortë mes BMW-ve, dëmi 40 mijë franga

  10:56:07               2019-05-17       Të enjten, një aksident ka shkaktuar probleme në trafik, në relaconin në mes Dottikon dhe Mägenëil në Zvicër. Aksidenti shkaktoi dëme materiale prej rreth 40,000 frangash zvicerane. Për fat të mirë, askush nuk u lëndua. Mëngjesin e së enjtes, më 16 maj 2019,

Top