Daily Archives: 16. May 2019

Aksident i lehtë për shtetasin nga Kosova, por do t`i kushtojë shtrenjtë

Aksident i lehtë për shtetasin nga Kosova, por do t`i kushtojë shtrenjtë

15:32:44               2019-05-16     Të mërkurën, më 15 maj 2019, një shqiptar 26-vjeçar si duket po ngutej pak më shpejt. Rreth orës 15.00, ai po qarkullonte në rrugën “Werkstrasse” në Dagmersellen të Zvicrës. Para se të hynte në rrugën “Industriestrasse” e cila ishte primare, ai e futi veturën në

Gjenerali i NATO-s: Jemi më të fuqishëm, nuk ja ndajmë sytë Rusisë (VIDEO)

16/05/2019     Zëvendës komandanti i Komandës së Forcës së Bashkuar të NATO-s në Napoli, gjeneral lejtnant Christian Juneau, ishte në Tiranë për të ndjekur konferencën e Ballkanit Perëndimor dhe Rajonit të Detit të Zi, organizuar nga kjo komandë. Në një intervistë ekskluzive për televizionin News 24, gjeneral lejtnant Juneau shpreh ngushëllimet për humbjen e

Top