Daily Archives: 11. May 2019

Zvicerani do t`i bashkojë popujt në Kosovë, përmes një hoteli

Zvicerani do t`i bashkojë popujt në Kosovë, përmes një hoteli

18:03:06                2019-05-11     Edhe një tjetër emigrant zviceran në Kosovë: Andreas Wormser udhëheq një hotel në qytetin kosovar të Graçanicës. Ai nuk dëshiron të fitojë para me të, por kërkon pajtim të popujve. Kosova është një vend i emigracionit: Për çdo vit, mijëra njerëz largohen nga ky vend

Loredana mund të dëbohet nga Zvicra

11:22:21                 2019-05-11   Po që se dënohet, reperja shqiptare Emmenbrücke LU, kërcënohet të dëbohet. Pesë vite më parë, nuk kishte funksionuar kërkesa e saj për natyralizim. Reperja Loredana është në objektiv të Prokurorisë Publike të Lucernit: Dyshohet se e ka mashtruar një çift zviceran nga Valisi për rreth

Vallë, a është e ndaluar të martohesh në Zvicër?

11:00:14                 2019-05-11     Një shtetas kosovar ka dashur ta mbyll çështjen e beqarisë. Por, ai kishte bërë një delikt. Gjithçka filloi shumë thjeshtë. Në fillim të vitit 2015, në një diskotekë zvicerane u takuan një vajzë çeke dhe një kosovar. Të dy ranë në dashuri dhe u

Arrestohen disa shqiptarë që punonin ilegalisht në Gjermani

10:21:02                  2019-05-11     Pasditen e së enjtes, projekti i ndërtimit Träuble-Areal në zemër të Gerlingen iu nënshtrua një kontrolli nga zyrtarët e kontrollit financiar për punë ilegale në Gjermani. Në mesin e 80 punëtorëve të kontrolluar, u gjetën gjithsej 12 punëtorë pa leje qëndrimi të vlefshëm dhe

Top