Daily Archives: 7. May 2019

Luanët e shpëtuar nga “ferri” shqiptar transportohen në Holandë

20:35:24                2019-05-07   Lensi, Boby dhe Zhak do të vazhdojnë jetën në Holandë, pasi u morën nga një kopsht zoologjik në Shqipëri, ku ata u mbajtën në kushte të tmerrshme. Tre luanë, të konfiskuar nga një kopsht zoologjik në Shqipërinë jugore, në tetor të vitit të kaluar, ku jetonin

Top