Daily Archives: 6. May 2019

Një “Jugo” dhe 12 mijë euro në bankë, kjo është pasuria e Pendarovskit

Një “Jugo” dhe 12 mijë euro në bankë, kjo është pasuria e Pendarovskit

20:17:24              2019-05-06     Stevo Pendarovski do të jetë presidenti i ri Maqedonisë së Veriut. Profesori universitar dhe administratori që mbante poste të larta në kabinetet e presidentëve të kaluar ka një pasuri të një qytetari të zakonshëm. Sipas të dhënave të publikuara në ueb faqen e Komisionit Antikorrupsion, Pendarovski

QËNDRIMI TRANS JU URON MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT

17:34:15                 2019-05-06   KOMPANIA QËNDRIMI TRANS ME SELI NË ZVICËR E KOSOVË DHE ME PRONARIN ISLAM RAMADANI, TË GJITHË BESIMTARËVE MYSLIMANË JU URON MUAJIN E SHENJTË TË RAMAZANIT, DUKE JU DËSHIRUAR AGJËRIM SA MË TË LEHTË   Please follow and like us:183547

Vazhdon miqësia shqiptaro-franceze e skijimit (VIDEO)

14:48:38                   2019-05-06   Si e organizoi Shqipëria kampionatin e parë të skitarisë, duke i falënderuar instruktorëve nga Courchevel (Savoie) të Francës?! Për vite të tëra, disa instruktorë të skitarisë nga Courchevel në Savoie janë duke ndihmuar qendrën e vetme të skitarisë në Shqipëri. Falë tyre, qendra e

Top