Monthly Archives: May 2019

Njëra nga viktimat në Cyrih është kosovarja 34-vjeçare I.S.

Njëra nga viktimat në Cyrih është kosovarja 34-vjeçare I.S.

22:59:27               2019-05-31     Një burrë 60-vjeçar i mori peng dy gra të moshës 34 dhe 38-vjeçare. Që të tre vetë vdiqën pas të shtënave. Sipas Marco Cortesi, zëdhënës i medias për Policinë e Qytetit të Cyrihut, burri nuk jetonte në këtë adresë. Sipas informatave më të reja që

El Cheka: Do t’i publikoj të gjitha përgjimet që kam, janë mbi 650 materiale

  11:23:41               2019-05-31     Në rrjetin social fejsbuk po vazhdon beteja e publikimit të “bombave”, gjegjësisht përdoruesi i profilit “El Cheka”, tashmë disa ditë po publikon radhazi materiale të përgjuara të plaigjshme , ku bashkëbisedues pretendohet të jenë kryesisht funksionarë të BDI-së. Vetëm mëngjesine sotëm përdoruesi i profilit

Iftar madhështor në Gjermani, të pranishëm edhe shqiptarët

16:54:44                   2019-05-30     Në vend të 700 mysafirëve të pritur, për iftarin e së shtunës në Iselohn kishin ardhur 1.300 përfaqësues të feve dhe kombësive të ndryshme, sipas aleancës për myslimanët. Premiera i ka mahnitur të gjithë pjesëmarrësit nga koalicioni i myslimanëve në Iserlohn me komunitetet

Top