Daily Archives: 11. April 2019

Një krevat spitalor në Zvicër kushton mbi një milion franga

16:12:44                 2019-04-11     Spitali i ri kantonal në Aarau kushton 619 milionë franga zvicerane. Kostoja për krevat është më e lartë se gjetiu. Për ndërtesat e reja spitalore në Zvicër, për kohë të gjatë ekziston rregulli: Një milion franga për një shtrat – në Aarau shpenzimet janë

FRANCE SOIR: Ritet e dervishëve të Shqipërisë dhe Kosovës

14:39:53               2019-04-11     Myslimanët e tjerë nga Shqipëria dhe Kosova, shpesh i shohin me përbuzje: Dervishët e Ballkanit pranverën e presin me rite që çojnë në ekstazë, disa edhe i shpojnë faqet e tyre. Këta sufistë iu përkasin esnafeve të ndryshme dhe takohen për të mirëpritur pranverën në

Merkel dhe Makron bëjnë gati një ultimatum për Serbinë

11/04/2019     Mediat serbe raportojnë se Emmanuel Macron dhe Angela Merkel do ta shfrytëzojnë thirrjen e 29 prillit për takim në Berlin për t’i dhënë një ultimatum Serbisë. Thirrja e Gjermanisë dhe Francës që më 29 prill në Berlin të mblidhen presidentët dhe kryeministrat e Serbisë, Kosovës dhe Shqipërisë, mund të ketë një tjetër

Ish-shefi i shërbimit sekret serb vjen ambasador në Shkup?!

11.04.2019 Shkup, 11 prill – Qeveria serbe ka marrë vendim për të emëruar në postin e ambasadorit në Federatën Ruse, gazetarin skandaloz dhe deputetin aktual të partisë së presidentit Aleksandër Vuçiq, Mirosllav Llazanski. Kështu shkruan në numrin gazeta serbe “Veçernje Novosti”, ndërsa raporton se ambasador i Serbisë në Shkup do të jetë Rade Bullatoviq, përcjell

Top