Daily Archives: 10. April 2019

MAHNITËSE: Fikret Zendeli nderohet për drejtësi sociale në US-Award

MAHNITËSE: Fikret Zendeli nderohet për drejtësi sociale në US-Award

12:14:06                 2019-04-10     Iniciativa “Social Friday” e sipërmarrësit shqiptaro-zviceran, Fikret Zendeli në “World Changing Idea Award” është nderuar me “Honorable Mention”. Çmimi jepet për çdo vit nga revista amerikane e biznesit “Fast Company” dhe nderon projekte apo produktet që gjenden ende në blloqe fillestare, por tregojnë potencial

Simit pogaça mbetet ushqimi më i dashur për shkupjanët

11:40:42                     2019-04-10     Në një publikim të fundit të ëeb faqes në internet “Gastro Obscura”, e cila merret me shijen e ushqimeve nga e tërë bota, ajo është fokusuar në qytetin e Shkupit dhe atë që është karakteristike për të, informon Shtegu.com. Bëhet fjalë për

Peshëngritje/ Briken Calja kampion i Europës në shkëputje

10.04.2019 Kampioni i Europës në peshën 69 kilogramë, Briken Calja, vinte në Europianin e Batumit me një bast të madh për veten, duke garuar në peshën 73 kilogramë. Por pak rëndësi ka kjo, pasi talenti nuk bëhet ujë dhe shtërmenasi i ekipit kuqezi shkëlqen në pedanë në stilin e shkëputjes. Calja hyri në garë me

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka ulur ndjeshëm parashikimin për rritjen ekonomike në Shqipëri gjatë këtij viti.

10.04.2019   Fondi Monetar Ndërkombëtar ka ulur ndjeshëm parashikimin për rritjen ekonomike në Shqipëri gjatë këtij viti. Në projeksionet e pranverës, FMN-ja vlerëson se ekonomia shqiptare do të rritet me 3.7% në 2019-ën, në ngadalësim të ndjeshëm me vitin 2018-ën, ku rritja vlerësohet në 4.2%. Sipas Institutit të Statistikave, në vitin 2018, sipas vlerësimeve paraprake,

Top