Daily Archives: 15. March 2019

Inspektoriati zbulon 562 kilogramë mish të prishur në “Super Viva”

15.03.2019 Komuna e Prizrenit ka njoftuar se sot janë asgjësuar rreth 562 kilogramë mish me afat të skaduar në maretin “Super Viva”. “Drejtoria e Inspektoratit, gjatë kontrollit të rregullt inspektues më 13 mars ka konstatuar se në supermarketin Super Viva, e cila gjendet në magjistralen Prizren-Gjakovë, janë hasur produkte ushqimore me prejardhje shtazore me afat

Përqindja e shqiptarëve, sfidë për Regjistrimin e popullsisë në Maqedoni

15/03/2019   Ekspertët shqiptarë, ndërkohë dilemat kryesore i kanë në pjesën e regjistrimit të diasporës. Akademiku Izet Zeqiri, njohës i çështjeve statistikore, thotë se modeli i vetëregjistrimit është i papranueshëm pasi mund të përjetojë fatin e zgjedhjeve parlamentare, ku në diasporë interes për të votuar kishin shprehur vetëm se disa qindra mërgimtarë   Shkup, 15mars

Shqiptari mohon ta ketë mbajtur fëmijën e vet mbi parmakët e ballkonit

18:13:16               2019-03-15   Në procesin gjyqësor të një drame dëbimi në Krefeld të Gjermanisë, i akuzuari mohoi se kishte mbajtur vajzën e tij të vogël mbi parmakët e një ballkoni. Për të parandaluar dëbimin e vetvetes dhe të familjes së tij, shqiptari nga Krefeldi dyshohet se është kërcënuar se

Çfarë kërkon emri i Skënderbeut tek arma e terroristit australian ?!

17:28:36              2019-03-15   Sulmi terrorist në Zelandën e Re, me ç`rast u vranë të paktën 49 myslimanë duke u falur në xhami, si duket ishte përgatitur prej disa kohësh prej terroristëve, veprim që rezultoi edhe me një numër të madh viktimash, përcjell Shtegu.com. Nëpër rrjetet sociale janë duke qarkulluar fotografi

Top