Daily Archives: 8. March 2019

ShBA-ja ua refuzoi vizat 20 zyrtarëve të Kosovës pas taksës

08/03/2019     Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka thënë se më shumë se 20 zyrtarë të lartë institucionalë të Kosovës nuk kanë mundur të pajisjen me viza nga SHBA-ja për shkak të refuzimit të heqjes së taksës.   Ai ka thënë në Interaktiv të KTV-së se ka deputetë e ministra që s’janë pajisur me

Nelson: Dialogu Kosovë-Serbi s’krahasohet me Bosnjë e Hercegovinën

08.03.2019 Ambasadori amerikan në Bosnjë e Hercegovinës, Erick Nelson, ka theksuar se marrëdhëniet e Serbisë e të Kosovës, përkatësisht rrëfimi për rikufizim kufijsh dhe ndikimi i tij eventual në BeH, nuk mund të ndërlidhet në asnjë mënyrë me rastin e Bosnjës, njofton televizioni publik serb. “Disa ngjashmëri ekzistojnë dhe ato kanë të bëjë me gjërat

Bashkimi Evropian i gatshëm të përgjigjet me kundërmasa në doganat e SHBA-së

  08.03.2019 Bruksel, 8 mars – Bashkimi Evropian dëshiron të shmang luftën tregtare me SHBA-në, por është e gatshme t’i mbrojë interesat e veta dhe të përgjigjet në çdo vendim të njëanshëm të SHBA-së me kundërmasa, deklaroi mbrëmë ministri gjerman i Ekonomisë Peter Altmajer. “Mendoj se luftërat, në parim, nuk janë ide e mirë, e as

BMW M drejt elektrifikimit

08.03.2019 Divizioni “M” i BMW-së raportohet se është në bisedime me ekipin e divizionit “i” të kompanisë për të përfshirë teknologjinë elektrike në modelet e divizionit me performanca të larta. Brendi gjerman po prezanton versionet elektrike në çdo linjë të veten me së fundmi Serinë 3 që pritet të marrë versionin elektrik. Deri tash, modelet

Top