Daily Archives: 4. March 2019

Shqiptari nga Gostivari menaxhon restorantin e njohur në Gjermani

Shqiptari nga Gostivari menaxhon restorantin e njohur në Gjermani

23:10:08                2019-03-04     Që nga nëntori i muajit të kaluar, restoranti tradicional italian “Davide” është duke u menaxhuar nga familja shqiptare, Neziri. Familja shqiptare do të fillojë me një meny të ndryshme, shërbim dhe një ambient komod. Jetmiri dhe bashkëshortja e tij, Mjaftime Neziri e morën përsipër restorantin

Nxënësit gjermanë solidarizohen me familjen shqiptare

12:29:10                   2019-03-04     Një familje shqiptare me vendbanim në Ringsheim të Gjermanisë, ishte dëbuar për në Shqipëri. Nxënësit gjermanë, tashmë kanë grumbulluar donacione nga kursimet e tyre. Në mbledhjen e këshillit komunal të para disa ditëve, nuk ishte më tepër se një temë kryesore: Një familje

Top