Daily Archives: 3. March 2019

Hil Dani, shembull i integrimit të shkëlqyeshëm në Zvicër

Hil Dani, shembull i integrimit të shkëlqyeshëm në Zvicër

22:18:22                2019-03-03     Me vendbanim në Flüelen të Zvicrës, shqiptari Hil Dani është një nga rreth 250.000 kosovarët në Zvicër. Për të, integrimi nuk ka qenë asnjëherë një fjalë e huaj. Të hënën, më 11 shkurt, ai e festoi ditëlindjen e tij të 65-të dhe në të njëjtën

Haxhiu nga Gërçeci i Sarajit me një lutje për rininë shqiptare

21:53:51              2019-03-03   I shqetësuar për vrasjet e fundit që kanë përfshirë rininë shqiptare në rrethinën e tij, Haxhi Hamdi Veseli nga fshati Gërçec i Sarajit ka lansuar një apel emocional, me qëllim që të parandalojë sa më parë vrasjet e tjera eventuale në rrethinë, njofton Shtegu.com. Në profilin e

Taksisti kroat me Maserati po i çmend zviceranët

17:24:05               2019-03-03     Me Maseratin e tij Quattroporte, kroati nga Zvicra Darko Maduna, është një ekzotik në mesin e taksistëve në Bazel. Vetura sportive elegnate italiane është një tërheqëse e vërtetë e klinetëve. Që të vozitesh me një veturë taksi Maserati, me çmime standarde nëpër Bazel – ky

Top