Daily Archives: 1. March 2019

GJERMANI: Arrestohen punëtorë ilegalë nga Maqedonia e Veriut dhe Serbia

GJERMANI: Arrestohen punëtorë ilegalë nga Maqedonia e Veriut dhe Serbia

20:05:25                 2019-03-01   Gjatë një kontrolli në një bodrum për mbrojtjen e ajrit të pastër në Shtutgart, zyrtarët gjermanë të doganave kanë zbuluar pesë punëtorë të paligjshëm, shkruajnë mediat gjermane, përcjell Shtegu.com. Sipas zyrës doganore, personat nga Serbia dhe Maqedonia, kanë jetuar ilegalisht në Gjermani dhe kanë punuar

Vozitësi rumun dënohet për transportimin e pesë shqiptarëve në kamion

19:08:33                 2019-03-01       Një vozitës rumun i kamionit, nga fillimi i javës është dënuar me tetë muaj burg, pas procedurës së menjëhershme gjyqësore, për transportimin e pesë shqiptarëve që i kishte fshehur në veturat që po i transportonte me kamion, shkruajmë mediat franceze, përcjell Shtegu.com.  

Top