Daily Archives: 3. February 2019

Zbulimi epokal i dy shqiptarëve nga Zvicra mund të shpëtojë shumë jetë

Zbulimi epokal i dy shqiptarëve nga Zvicra mund të shpëtojë shumë jetë

00:20:11              2019-02-03   Alban Salihu dhe Artist Saliu duan ta parandalojnë paragjykimin e të dukurit i vdekur, me vdekjen e vërtetë. Në mes tjerash, janë paraparë një maskë oksigjeni dhe një pajisje për krahun. Diçka nuk është në rregull me ty. Vërehet se ngadalë po largoheni, pulsi po ju ngadalësohet

Top