Daily Archives: 1. February 2019

Shqiptarja nga Zvicra diskriminohet në kërkim të një vendi të punës

Shqiptarja nga Zvicra diskriminohet në kërkim të një vendi të punës

20:25:39                   2019-02-01     Asnjë shqiptar, kroat, turk apo shtetas nga “vendet e ngrohta”: Një konkurs pune në Zvicër ka shkaktuar deabte të ashpra. Personat përgjegjës flasin për një gabim. Të hënën e kaluar, shqiptarja S. Arifi u fut në portalin për gjetje të vendeve të punës

Rexhep Qosja: Reagim ndaj letrës së 30 shkrimtarëve dhe publicistëve

01.02.2019 Me vonesë disaditore e vërejta dhe e lexova letrën e shkruar prej filozofit, shkrimtarit e publicistit, Bernar-Henri Levy, e të nënshkruar prej njëzet e nëntë shkrimtarëve e publicistëve të tjerë, mes të cilëve edhe prej pesë fituesve të Çmimit Nobel për letërsi. Në këtë letër për shumë arsye bëhet thirrje që Bashkimi Evropian të

Dita e fundit e punës në bankë, shkon i veshur si Spider-Man

01.02.2019 Punonjësi i bankës shkon në punë i veshur si Spider-Man. Këtë gjest e ka bërë në ditën e fundit të punës së tij. Fotot dhe videoja janë bërë virale në mediat sociale. Ngjarja ka ndodhur në bankën San Paolo. Punonjësi shihet duke bërë telefonata me klientët e tij, duke shpërndarë ëmbëlsira për kolegët dhe

Brenda një McLaren-i: Videoja tregon momentin kur makina kap 347 km/h

01.02.2019   Jo rrallë herë mund të vërehen në autoban makina që lëvizin me shpejtësi marramendëse. Megjithatë, ky McLaren i tipit 570S, i cili posedon ndërrues shpejtësish automatik prej 7 opsionesh, arrin të kap shpejtësinë prej 347 km/h në një autoban në Gjermani. Shpejtësia e tillë arrin të kapet për jo më pak, e as

Top