Daily Archives: 11. January 2019

Torturë e paparë e policisë gjermane me azilkërkuesen shqiptare me aftësi të kufizuara

Torturë e paparë e policisë gjermane me azilkërkuesen shqiptare me aftësi të kufizuara

10:27:06                2019-01-11     Si një fëmijë Fllanxa Murra humbi këmbët, ndërsa si e rritur arratiset në Gjermani – dhe më pas dëbohet. A është Shqipëria e sigurt për një rome lesbike? Në veri të Tiranës është Spitali Nënë Tereza, më i madhi në Shqipëri. Qindra njerëz nxitojnë përpara

Top