Daily Archives: 18. June 2018

Shari dhe Albarsa fituan turneun e Bajramit në Hasanbeg

Shari dhe Albarsa fituan turneun e Bajramit në Hasanbeg

22:43:16                      2018-06-18     Nën patronatin e Komunës së Gazi Babës dhe Qytetit të Shkupi, ndërsa me organizim teknik të Klubit të futbollit “Fortuna 2009” nga Hasanbegu, të dielën është zhvilluar turneu “Bajrami 2018”. Në turne prezent ishte edhe vetë kryetari i Komunës Gazi Babë, Borçe

Top