Daily Archives: 17. June 2018

Qendra Islamike Shqiptare në Detroit rrit hapësirën që të rinjtë të mund të mësojnë shqipen

Qendra Islamike Shqiptare në Detroit rrit hapësirën që të rinjtë të mund të mësojnë shqipen

13:06:16                     2018-06-17     Një nga qendrat më të mëdha dhe me traditë që bashkon shqiptarët e Amerikës do të ketë së shpejti një hapësirë disa herë më të madhe falë donacioneve të anëtarëve të komunitetit. Me rastin e Bajramit, në Qendrën Islame Shqiptare në Harper

Top