Daily Archives: 17. April 2018

SHKA “Duflla”-Raçe, me 22 prill shënon dy vjetorin e themelimit

SHKA “Duflla”-Raçe, me 22 prill shënon dy vjetorin e themelimit

15:46:51                 2018-04-17         Shoqëria Kulturore Artistike “Duflla”-Raçe, shënon dy vjetorin e themelimit të saj, me 22 prill. Me këtë rastë do të ketë një manifestim të begatë  kulturor dhe artistik, ku do të demonstrohen valle tradicionale dërvenase, ndërsa nga ana e grupit të folklorit do

Top