Daily Archives: 16. April 2018

Idriz Orana i bënë “temena” edhe BDI-së edhe LSDM-së për një post në “VODOVOD”!

Idriz Orana i bënë “temena” edhe BDI-së edhe LSDM-së për një post në “VODOVOD”!

00:19:03                 2018-04-16     Këshilli i Qytetit të Shkupit, dy muaj më parë ka sjell vendim për shkarkime dhe emërime në bordin drejtues të Ndërmarrjes Publike (N.P) “Ujsjellësi dhe Kanalizimi”-Shkup, mëson Zhurnal.mk. Në bazë të këtij vendimi janë emëruar edhe anëtarë të rinj në bordin drejtues të  N.P.

Top