Daily Archives: 10. April 2018

Vozitësi i dehur kosovar shkakton aksident me tre të lënduar dhe dy vetura të dëmtuara

Vozitësi i dehur kosovar shkakton aksident me tre të lënduar dhe dy vetura të dëmtuara

20:50:18                  2018-04-10       Mëngjesin e së martës, në një rrugë lokale në Unterentfelden, një vozitës kosovar ka humbur kontrollin mbi veturën e tij, duke shkaktuar aksident. Ai është futur në një kopsht duke dëmtuar dy vetura të parkuara. Vozitësi nuk ka qenë në gjendje të drejtojë

Top