Daily Archives: 12. März 2018

Të shtëna me armë zjarri në mes të shqiptarëve në Belgjikë

Të shtëna me armë zjarri në mes të shqiptarëve në Belgjikë

15:33:34                2018-03-12   Mëngjesin e së shtunës në Komunën Oupeye, në afërsi të Liezhit në Belgjikë, janë dëgjuar të shtëna dhe është gjetur një veturë e qëlluar me plumba. Për momentin janë arrestuar tre persona. Supozohet se bëhet fjalë për qërim hesapesh në mes të dy klaneve rivale të

Top