Daily Archives: 10. März 2018

Historia rrëqethëse e Besnikut që nuk është takuar 18 vite me vajzën e tij në Gjermani

Historia rrëqethëse e Besnikut që nuk është takuar 18 vite me vajzën e tij në Gjermani

22:17:47                2018-03-10     Janë disa rrëfime si ajo e shqiptarit Besnik Elshani, të cilat japin shpresë dhe në të njëjtën kohë të bëjnë të trishtohesh. Shqiptari nga Kosova, me familjen e vet në Gjermani kishte ardhur në vitin 1988, pasi ishin arratisur nga lufta dhe u vendosë në

Top