Daily Archives: 6. März 2018

Plaçkitë bankën austriake për të kthyer borxhin, priten dënime të rënda për shtatë shqiptarë

Plaçkitë bankën austriake për të kthyer borxhin, priten dënime të rënda për shtatë shqiptarë

19:34:36                2018-03-06     Në Gjykatën rajonale të Welsit në Austri, të martën janë paraqitur dy të dyshuarit kryesorë të cilët në vitet 2015 dhe 2016, personave të ndryshëm u kanë dhënë të holla me fajde, 20 për qind në muaj ose kanë huazuar të holla të cilat i

Top