Daily Archives: 5. März 2018

Koha kur Miradijes i thanë se shqiptarët vendin e kanë te varrezat

Koha kur Miradijes i thanë se shqiptarët vendin e kanë te varrezat

18:58:05                  2018-03-05     Në një shkrim të gjatë të së përditshmes gjermane „Die Zeit“, i vitit 2013, të cilin Shtegu.com do ta sjellë në vazhdime ditëve në vijim, përshkruhet gjendja e popullatës para dhe gjatë luftës së 2001-shit në Maqedoni. Prapa këtyre historive dhe ngjarjeve fshihet edhe

Top