Daily Archives: 26. February 2018

Francezët të brengosur për dy fëmijët e mitur shqiptarë që do të dëbohen në vendlindje (VIDEO)

Francezët të brengosur për dy fëmijët e mitur shqiptarë që do të dëbohen në vendlindje (VIDEO)

18:43:38              2018-02-26       Një familje shqiptare është arratisur nga Shqipëria pasi është kërcënuar me vdekje. Në mars të vitit të kaluar ajo arriti në Saint Nazaire të Francës, por nuk iu miratua leja e rregullt e qëndrimit, shkruajnë mediat franceze, përcfjellë Shtegu.com. Kohëve të fundit, ajo ka pranuar

“Zonja e hekurt” zvicerane, arkitektja e Pavarësisë së Kosovës

  14:40:28                  2018-02-26   Nxitimi jotipik për Zvicrën, i ish ministres së Jashtme zvicerane Micheline Calmy-Rey, ka përshpejtuar Pavarësinë e Kosovës. Për shumicën e njerëzve, poltikanja zvicerane Micheline Calmy-Rey është llogaritur si arkitekte e Pavarësisë së Kosovës. Ish këshilltarja nacionale zvicerane dhe ministre e atëhershme e Jashtme zvicerane,

Top