Daily Archives: 22. February 2018

Pritje madhështore e Xhordit 17-vjeçar pas rikthimit në Gjermani

Pritje madhështore e Xhordit 17-vjeçar pas rikthimit në Gjermani

21:49:05                  2018-02-22   Djaloshi 17-vjeçar shqiptar Xhordi, të martën sërish është kthyer në Gjermani, nga Shqipëria në aeroportin e Düsseldorfit me avion. Aty e kanë pritur humanistja gjermane Gaby Tebeck dhe miqtë e saj. Në klubin sportiv SV Issum, kthimi i Xhordit është festuar deri në orët e

Shoqata humanitare franceze “La Belle Porte” do të ndihmojë personat me aftësi të kufizuara në Shqipëri

18:40:13               2018-02-22   Shoqata humanitare franceze “La Belle Porte” organizon një udhëtim në Shqipëri për të ndihmuar të rriturit me aftësi të kufizuara mendore dhe për të ndarë momente me ta. Për këtë projekt, kjo shoqatë ka fituar edhe një çmim. Projekti i Shoqatës humanitare franceze “La Belle Porte”

Çifti shqiptar gabon cakun me navigacion në Gjermani për 800 kilometra

12:39:05                2018-02-22   Një çift bashkëshortor shqiptar, e ka ngatërruar vendbanimin gjerman Kappeln në Nordpfalz me Kappeln në afërsi të Kielit. Mesnatën e së enjtes, një banorit në afërsi i kishte rënë në sy një veturë e dyshimtë me gjithë udhtarët. Ai menjëherë e ka alrmuar policinë gjermane në

Top