Daily Archives: 21. Februar 2018

Përzgjedhja e ushqimit, problem i madh tek fëmijët e familjeve shqiptare në Zvicër

Përzgjedhja e ushqimit, problem i madh tek fëmijët e familjeve shqiptare në Zvicër

18:36:20                 2018-02-21 Gjatë gjithë uljes në tryezë të bukës, i njëjti skenar: Fëmijë të vrenjtur në fytyrë dhe prindër të irrituar. Kjo kërkon shumë durim, njësoj sikurse edhe te familja shqiptare Jakaj që po përjeton aktualisht këtë fenomen. Learti bën grimasë në fytyrë. Supë? Iiiiih! Trevjeçari nuk ha

FC Kosova Schongau nga Gjermania e kalli atmosferën për Pavarësi

Heinz Eckl i ndanë mirënjohje ekipit. Nga e majta: Sabit Hajdari, Arben Uka, Heinz Eckl dhe Hafir Elshani   13:10:13                2018-02-21   Para dhjetë vitesh është themeluar FC Kosova Schongau nga Gjermania. Përvjetori ishte një rast i veçantë për ta festuar në sallën „Schlossberg“ në Peiting. Ata e kënduan

Top