Daily Archives: 20. February 2018

Gjashtë vite burg shtetasit nga Maqedonia që vrau krushkun në dasëm të Gjermanisë

Gjashtë vite burg shtetasit nga Maqedonia që vrau krushkun në dasëm të Gjermanisë

17:34:32                  2018-02-20   Gjatë një sulmi me thikë në një dasëm, në rrethinën Baden-Württemberg të Gjermanisë, një shtetas 30-vjeçar i Maqedonisë ishte therë me thikë për vdekje. Tridhjetepesëvjeçari i dyshuar fillimisht ishte arratisur, por policia gjermane e kishte arrestuar dhe tashmë atij i është shqiptuar dënimi prej gjashtë

Benny Islami më i merituari për zhvillimin e turizmit në Kosovë

12:42:31              2018-02-20   Benny Islami si fotograf ka dokumentuar krimet e luftës, ndërsa tani, alpinistëve do t`ua tregojë bukuritë e vendit të vet. Dyzetekatërvjeçari nga Kosova, Benny Islami është i gjithanshëm: Kampion i tetëfishtë i tenisit kosovar, stomatolog, fotograf dhe tash e 15 vite alpinist dhe skiator në një vend,

Top