Daily Archives: 16. February 2018

Arrestohet gjermani që plaçkiste në mënyrë djallëzore pakot e porositura

Arrestohet gjermani që plaçkiste në mënyrë djallëzore pakot e porositura

16:18:43                 2018-02-16     Policia zvicerane e Qytetit të Cyrihut, përmes një informate ka arritur ta arrestojë një plaçkitës gjerman. Ai ka porositur mallra në adresë të huaj dhe nga atje i ka plaçkitur.   Një banor i Qytetit të Cyrihut, mëngjesin e së premtes ka pranuar një

Top