Daily Archives: 15. February 2018

Albani nga Kumanova, politikan me perspektivë në shoqërinë zvicerane

Albani nga Kumanova, politikan me perspektivë në shoqërinë zvicerane

19:42:34              2018-02-15     Koha e zgjedhjeve lokale nëpër komunat zvicerane gjithnjë e më shumë po afrohet. Natyrisht se edhe oreksi i politikanëve është në rritje e sipër, por që vërtetë janë aktivistë të dalluar dhe personalitete të respektuar në shoqëri. Njëri nga ta është edhe djaloshi ri 27-vjeçar nga

Nga Parajsa, nëpër “kampe përqëndrimi” gjermanë – historia e tmerrshme e qenve nga Maqedonia

11:40:49               2018-02-15   Veterinerja gjermane Dagmar Senczek ka përjetuar shumë gjera në jetë, por rasti i “Animal-Hording” i ka tejkaluar të gjitha: „Ishte më e tmerrshmja që kam parë ndonjëherë në jetën time”, ka pohuar gazetën gjermane “Express”. Së bashku me kolegët e tjerë veterinerë, të enjten e kaluar

Top