Daily Archives: 14. February 2018

Politikani shqiptar nga Cyrihu fillon fushatën e tij për zgjedhjet e 04 marsit 2018 (VIDEO)

Politikani shqiptar nga Cyrihu fillon fushatën e tij për zgjedhjet e 04 marsit 2018 (VIDEO)

19:17:03               2018-02-14       “Kështu pra, ekipi im më bindi të bëja një video. Ndoshta nuk shkëlqej me retorikë dhe pamje të bukur, por shpresoj se mund ta ndjeni gatishmërinë time për të përtëritur çështjet më të rëndësishme të shoqërisë sonë. Po që se ju përgjigjem, shpërndajeni këtë

Vozitësi maqedonas me “veç nja dy birra” ndalohet nga policia gjermane

17:32:14                   2018-02-14   Sipas një komunikate të mëparshme të policisë gjermane, në vendparkimin e autostradës në afërsi të Wormsit në Gjermani, është kontrolluar një vozitës kamioni nga Maqedonia, i cili policëve u ka rënë në sy pas kundërmimit të madh në alkool. Kontrolli është kryer gjatë të

Shqiptarja nga Zvicra vendosë rekorde në Instagram

15:11:55               2018-02-14   Njëzetedyvjeçarja Loredana Zefi nga Zvicra, për një kohë shumë të shkurtër ka arritur të tubojë mbi 300.000 përkrahës në Instagram. Me mënyrën e saj, shqiptarja e re po e përçan komunitetin shqiptar. Përderisa kënga «Habibi» e reperit dhe këngëtarit francez Maître dëgjohet në sfond, në veturë

Top