Daily Archives: 11. February 2018

“KURIER”: Demantohet deklarata e zëvendëskryeministrit austriak Strache se kinse “Kosova është padyshim pjesë e Serbisë”

“KURIER”: Demantohet deklarata e zëvendëskryeministrit austriak Strache se kinse “Kosova është padyshim pjesë e Serbisë”

18:02:44                  2018-02-11       Gazeta e Beogradit “Politika” kishte cituar zëvendëskryeminsitrin austriak Strache të ketë thënë: “Kosova është padyshim pjesë e Serbisë”. Një bashkëpunëtor i zyrës së zëvendëskryeministrit dhe kryeatri i FPÖ-së, Heinz-Christian Strache pasditen e së dielës, përmes Agjencisë APA kanë demantuar deklaratën e Strache për

Kur në burgun austriak takohen vëllai me vëlla

17:11:13                  2018-02-11   Që në moshën fëmijërore, një shqiptar ka filluar me vepra kriminele. Për një kohë të gjatë, policia austriake nga Grazi nuk ka mundur të ndërmarrë asgjë ndaj tij për shkak të moshës së mitur. Por, në moshën 15-vjeçare tani gjithçka ka marrë fund. Pasi nga

40 Frauen mit dem Namen Saranda gehen nach Saranda

15:41:29           2018-02-11   Vor ein paar Tagen haben bereits 15 Frauen mit dem Namen Saranda in Prishtina gemeinsam einen Kaffee getrunken. Nun hat sich die Anzahl der Frauen mit dem Namen Saranda fast verdreifacht. 40 Frauen mit dem gleichen Namen haben sich heute auf die Reise in Richtung Saranda, einer südalbanischen

Rëzohet një avion rus me 71 pasagjerë në bord

14:25:52                 2018-02-11     Një avion udhëtarësh rus e kompanisë Saratov Airlines me 71 persona në bord (65 udhëtarë dhe gjashtë anëtarë të ekuipazhut), sipas autoriteteve ruse është rrëzuar në rrethinën e Moskës. Fluturakja e llojit Typ An-148 pas startit nga aeroporti Domodedovo është zhdukur nga radari, shkruajnë

Prof. Dr. Sefer Tahiri – Parmaku me lot

13:47:39              2018-02-11     Ishte mëngjes i freskët i verës dhe pasi piva kafenë e mëngjesit në Shkup, meqë nuk ishte ditë e ngarkuar me angazhime, siç janë rëndom shumica prej tyre, krejt pa planifikuar, në sekondat e fundit hipa në furgonin që shpinte drejt fshatit tim të lindjes. Shkupi

Top