Daily Archives: 10. February 2018

SPECIALE: Plagosë bashkëshorten dhe vetvritet, rrëfim rrëqethës i Ardana P. nga Zvicra

SPECIALE: Plagosë bashkëshorten dhe vetvritet, rrëfim rrëqethës i Ardana P. nga Zvicra

16:54:18                 2018-02-10     Një person shtie mbi bashkëshorten e vet dhe më pas bën vetrasje. Para vajzës së tij të vogël. Pas kësaj fillon horrori i vërtetë: Familja e tij synon gjakmarrje. Ajo i shtyp plagët e saj sa më mirë që mundet. Megjithatë, gjithçka është përplot

Dënohet plaka gjermane që strehoi kosovarin ilegalisht me vite të tëra

23:59:16                  2018-02-09       Pasi e ka lejuar një kosovar të strehohet në banesën e saj, gjermanja 63-vjeçare është dashur të përgjigjet para Gjykatës rajonale në Miesbach. Kosovari nuk ka pasur lejeqëndrim të rregullt në Gjermani, ndërsa kjo u zbulua pas një kontrolli në Rottach-Egern. Një shtetas

Top