Daily Archives: 7. February 2018

Tinejxherët ballkanas në Zvicër çmendin Instagramin me vetura luksoze të huazuara

Tinejxherët ballkanas në Zvicër çmendin Instagramin me vetura luksoze të huazuara

20:05:48                  2018-02-07   Në faqen e Instagramit «Rich Balkan Kids» adoleshentët e pasur nga i gjithë Ballkani janë duke zhvilluar konkurrencë të madhe. Natyrisht, në ballë të fotove tinejxherët nga Zvicra me vetura luksoze. Porsche, Ferrari, cigare kubaneze dhe pako me plotë shampanjë. Në faqen e Instagramit «Rich

Lirohet kosovari në Zvicër, i akuzuar për përdhunim

11:22:04                   2018-02-07     Një kosovar 25-vjeçar. të hënën është paraqitur para Gjykatës së Bazelit në Zvicër, për shkak të dyshimit se ka abuzuar një femër që ka qenë në gjendje të dehur. Ai është liruar nga akuzat në mungesë të dëshmive. Gjykatësit e Gjykatës penale të

Kosovari e masakron bashkëshorten me hanxhar, dërgohet në psikiatri

09:25:06           2018-02-07   Ata llogariteshin si një çift i përsour bashkëshortor: Më 28 gusht, Rasim L. (36) më në fund ka arritur ta marrë nga Kosova për në Siegburg të Gjermanisë, bashkëshorten e vet Medina (27). Që të dy kanë qenë shumë të lumtur, por vetëm pas 34 ditësh, gruaja gjen

Top