Daily Archives: 5. February 2018

Belgët 19 vite të mahnitur nga picat e Edmond Junikut

Belgët 19 vite të mahnitur nga picat e Edmond Junikut

20:10:10                  2018-02-05     Menaxhues i këtij lokali është profesionisti shumë i fortë, Edmond Juniku. Ai ka paralajmëruar që më parë: “Unë jam maniak, gjithçka duhet të jetë shumë pastër, çdo picë të jetë e kontrolluar dhe verifikuar, para se ajo të shërbehet në sallë”. Një kërkesë e

Tragjedi e rëndë në Gjermani: Një familje e re turke shuhet nga helmimi

15:40:15                   2018-02-05   Në një shtëpi në Esslingen të Gjermanisë, të hënën janë gjetur katër persona të vdekur, të helmuar nga dioksid karboni: Një çift bashkëshortor, që të dy 29-vjeçarë si dhe një djalosh 4-vjeçar dhe një vajzë 3-vjeçare. “Dyshojmë në një aksident tragjik”, ka deklaruar të

Hajnin e tradhëton fotoja e Muhamed Aliut

11:14:53                  2018-02-05     Mënyra më e preferuar për të vjedhur, ka qenë hyrja nëpër kapakun e metaltë të kanalizimit, përmes të cilit futeshin në Këshillin komunal në Bornheim! Tani, pesë persona të moshës 34 deri 19-vjeçare do të duhet të përgjigjen para Gjykatës rajonale të Bonnit në

Top