Daily Archives: 4. February 2018

Zviceranët me çdo kusht e kërkojnë pulëpjekësin shqiptar në Zvicër, që e ka ndërruar vendin

Zviceranët me çdo kusht e kërkojnë pulëpjekësin shqiptar në Zvicër, që e ka ndërruar vendin

16:55:46               2018-02-04     Pas njëzet vitesh qëndrimi në rrethinën “Löwengarten” në Rorschach, firma “Natura Güggeli AG” tani duhet të gjejë një tjetër vend të përshtatshëm. Aktualisht, pulëpjekësi shqiptar Shqiprim Hyseni është duke kërkuar nën ethe për një vend të ri, me ç`rast duhet t`i përfshijë edhe dështimet. Një

Ndahet nga jeta profesori dhe pedagogu, Remzi Nesimi

11:36:41               2018-02-04     Në orët e vona të datës 3 shkurt u nda nga jeta, gjuhëtari, pedagogu dhe studiuesi Prof. Dr. Remzi Nesimi. Ceremonia e varrimit do të bëhet sot, më 4 shkurt (e dielë), në orën 14:30, në varrezat e fshatit Odri, Tetovë. Prof.dr.Remzi Nesimi, ishte pjesëmarrës

Histori rrëqethëse e familjes nga Dibra që do të dëbohet nga Gjermania

00:27:01                 2018-02-04       Çifti bashkëshortor nga Maqedonia, Zeqir dhe Eduarda Çanka me shqetësim të madh janë duke pritur datën e 19 shkurtit të këtij, viti. Autoritetet gjermane kanë vendosur që asaj dite të hënë, familja me pesë fëmijë duhet të largohet me avion nga territori gjerman,

Top