Daily Archives: 3. February 2018

Shtetasi i Maqedonisë dënohet me dy vite burg dhe mbi 400 mijë euro borxh shtetit gjerman

Shtetasi i Maqedonisë dënohet me dy vite burg dhe mbi 400 mijë euro borxh shtetit gjerman

14:26:39               2018-02-03       Gjykata rajonale në Heilbronn të Gjermanisë, nëntorin e kaluar dënoi një shtetas 57-vjeçar maqedonas me dy vite e tre muaj burg, pasi kishte punësuar punëtorë ilegalë nga Maqedonia. Vendimi për te u bë i plotfuqishëm më 11 dhjetor 2017. Pas vuajtjes së dënimit, atij

Top