Daily Archives: 2. February 2018

Kuzhinieri profesionist shqiptar nga Maqedonia ka vështirësi me gjermanët që ushqehen vetëm me “përshesh”

Kuzhinieri profesionist shqiptar nga Maqedonia ka vështirësi me gjermanët që ushqehen vetëm me “përshesh”

23:16:46               2018-02-02   Lulzim Deari dhe bashkëshortja e tij Helena Gärtner tash e një vit janë përgjegjës për gastronomi në qendrën Olpe, si në manifestimet e mëdha në sallë, po ashtu edhe në biznesin e restorantit. Bilanci i tyre i parë nuk është shumë i qartë, pasi procesi i

Dëbohet nga Zvicra shqiptari nga Maqedonia pasi ngiste veturën i dehur

08:24:34                  2018-02-02       Shqiptari tridhjetëvjeçar nga Maqedonia, i pajisur me vizën C, pasi ishte martuar me një zvicerane të natyralizuar me prejardhje nga i njëjti vend, këto ditë e ka ndjerë peshën e Ligjti të ri për dëbimin e kriminelëve nga Zvicra. Deri më tani, ai

Top