Daily Archives: 1. February 2018

Dy shqiptarë dënohen me gjithsej shtatë vite burg në Austri

Dy shqiptarë dënohen me gjithsej shtatë vite burg në Austri

Avokati shqiptar Mirsad Musliu     22:18:04                2018-02-01     Dy shqiptarët (23 dhe 29-vjeçarë), gjatë trafikimit të lëndëve narkotike kanë hasur në hetues të fshehtë policor austriak. Të martën ata u dënuan nga Gjykata e Slazburgut me katër vite e gjysmë, gjegjësisht me dy vite e gjysmë burgim

Shtetasit maqedonas i kërcënohet dëbimi nga Zvicra, ja përse ?!

21:09:49                2018-02-01     Një audio incizim nga xhamia An`Nur në Winterthur të Zvicrës, si duket ka rënduar akuzat ndaj të dyshuarve. Katër nga nëntë personat e akuzuar, gjatë shqiptimit të dënimit mund të dëbohen nga Zvicra. Dënimet e kërkuara nga Prokuroria janë midis 30 dhe 35 muaj. Në

Për vetëm 14 minuta, gruaja gjermane shkakton pesë aksidente

19:03:04                    2018-02-01     Një grua dyzetvjeçare gjermane, për vetëm 14 minuta ka shkaktuar pesë aksidente në komunikacion, duke bërë një dëm prej rreth 45 mijë eurosh. Në brendinë e veturës ka qenë edhe një vogëlushe trevjeçare. Fillimisht ajo e ka goditur një semafor në qytetin Passau

Analizat e DNA-së e ngarkojnë shqiptarin në Gjykatën austriake

2018-02-01              2018-02-01     Shqiptari Florin C. (42) edhe më tej mbetet në burgim hetues, ka vendosur gjykatësja austriake nga Gjykata rajonale e Slazburgut, duke paralajëmruar “dyshime të forta”. Shqiptari ngarkohet me veprën penale “përpjekje për vrasje”, pasi nga gjysma e muajit tetor ai e ka therë me thikë në

Top