Monthly Archives: Februar 2018

Spitali zviceran e dërgon me plagë djaloshin shqiptar për në shtëpi, por…

Spitali zviceran e dërgon me plagë djaloshin shqiptar për në shtëpi, por…

19:49:54               2018-02-28       Një histori me dy versione: Për shkak të një lëndimi në punë, shqiptari nga Zvicra Valon Ramadani ka shkuar në emergjencën e spitalit kantonal të Aaraut në Zvicër. Plaga e tij atje është mjekuar dhe lidhur, ndërsa pas kësaj, ai dërgohet në shtëpi. Pas

Digjet kamioni shqiptar në Austri, vozitësi kalon pa lëndime

Foto simbolike   13:05:44                   2018-02-28   Të hënën rreth orës 08:40, një shtetas 54-vjeçar shqiptar ka qenë duke drejtuar kamionin e tij në autostradën austriake A 10, në relacionin nga Villach, për në Salzburg. Në afërsi të daljes Spittal Ost, ai është dashur ta ndalojë kamionin e

„Zonja e hekurt“ zvicerane, arkitektja e Pavarësisë së Kosovës

  14:40:28                  2018-02-26   Nxitimi jotipik për Zvicrën, i ish ministres së Jashtme zvicerane Micheline Calmy-Rey, ka përshpejtuar Pavarësinë e Kosovës. Për shumicën e njerëzve, poltikanja zvicerane Micheline Calmy-Rey është llogaritur si arkitekte e Pavarësisë së Kosovës. Ish këshilltarja nacionale zvicerane dhe ministre e atëhershme e Jashtme zvicerane,

Top