Monthly Archives: January 2018

Studim: Si ndikojnë veset e babait në shëndetin e fëmijës

15:14:11              2018-01-31       Të gjithë e dimë se gjatë shtatzënisë gruaja duhet të tregojë kujdes ndaj veseve të këqija, po babai? Si duhet të sillet ai? Si ndikojnë veset e babait në personalitetin e fëmijës? Studimi më i fundit në lidhje me këtë u ndoq nga spitali “Bambino

Me pranga në duar Gjermania dëbon katër kriminelë shqiptarë

14:42:40              2018-01-31   Ata kishin parashtruar kërkesë për azil, ndërsa në rrethinën Rendsburg-Eckernförde filluan të kryejnë krime të ndryshëm. Tani, katër kriminelët shqiptarë janë dëbuar nga Gjermania. Autoritetet gjermane të të huajve në rrethinën Hanerau-Hademarschen, i kanë qëruar hesapet me ndihmën e policisë ndaj katër kirminelëve shqiptarë. Të enjten, rreth

Kompania zvicerane “Swiss” i rrjepi shqiptarët e Kosovës

11:45:46                2018-01-31     Në mesin e shqiptarëve të Kosovës në Zvicër, për çdo verë është e njëjta temë kryesore: Çmimet e shtrenjta të fluturimeve nga Cyrihu për në Prishtinë. Luan Morina (26) tani pohon:”Mjaft më! Kompania Swiss duhet të ndalet që ne shqiptarëve të na rrjepë”! Për çdo

Bastisje e hatashme e policisë gjermane kundër punës ilegale

15:11:45                2018-01-30   Nga mëngjesi i së martës, rreth orës 06.00, policia gjermane ka filluar një bastisje të hatashme kundër krimit të organizuar në sektorin e ndërtimit! Në shënejstër kanë qenë posaçërisht punëtorët ilegalë. Sipas informatave të gazetës “Bild” vetëm në krahinën gjermane NRW janë më tepër se një

Mbishkrimi “Kosova është Serbi” i shqetëson austriakët

14:15:32                 2018-01-30     Disa persona të panjohur kanë thyer xhama dhe i kanë vizatuar muret. Policia austriake është në kërkim të autorëve. Vandalët kanë shkatërruar stacionin e autobuësve në Greinsfurth të Austrisë, në periudhën në mes të 19 dhe 21 janarit. Autorët deri më tani të panjohur,

Top